4 Mayıs 2008 Pazar

HAYIR ÇARŞISINDAN GÖRÜNTÜLER












Es-Seyyid Hulûsi Efendi Vakfı

Genel Merkezi Malatya’nın Darende ilçesinde olan Vakıf, kurulduğu 1986 yılının ilk günlerinden beri hizmet ve faaliyetlerine buradan yön vermektedir. Osman Hulûsi Efendi’nin arzu ettiği ve planladığı hizmetleri gerçekleştirmek, ebedileştirmek amacıyla kurulan Vakıf memleketin kalkınmasını ve toplumun aydınlanmasını kendine amaç edinmiştir.
Başkanlığını H. Hamidettin ATEŞ efendi’nin yürüttüğü vakfın K.Maraş, Kayseri, Elbistan, Karabük, Mersin, İstanbul, Ankara, Konya, Bursa, G. Antep, Osmaniye, İzmir, Sivas, Malatya, Tokat ve Amasya İllerinde olmak üzere toplam 16 Temsilciliği mevcuttur. Hizmet alanı ise Darende ağırlıklı, ama tüm Türkiye’yi kapsayan bir çizgidedir.



Her yıl düzenlenen el emeği göz nuru ürünlerin sergilenip satışa sunularak, elde edilen gelirin fakirlere yardım ve öğrencilere burs olarak dağıtıldığı kermesler bu yıl da devam ediyor.Bu görüntülerEs-Seyyid Hulûsi Efendi Vakfı yararına sakaryalı hayırsever hanımların el emegi göz nuru el işlerinin satıldığı kermes.Hayır çarşısı Sakarya eski valilik binasının yanında düzenlendi. El işleri görülmeye değerdi .Sizlerde görün istedim.Sakaryada oturan ve bu elişlerinden almak isteyenlere söyleyeyim fiyatlar oldukça cazip.Kermes 3 Mayısta açıldı .bir kaç gün daha açık kalacak.Acele edin derim .Benden söylemesi....

Hiç yorum yok: